Signage Solutions ziet meer interactie in digitale signage

CEO Dennis de Man ziet als gevolg van corona steeds meer interactieve mogelijkheden verschijnen binnen het digital signage segment. In Sign+ Magazine nummer 7 legt hij alles uit.

Het bedrijf in Vianen is wellicht beter bekend onder de naam: IP Digital, waarnaar het domein signage-solutions.com ook verwijst. Een beetje verwarrend is het wel, want signage-solutions.com is een bedrijf actief in hetzelfde segment vanuit de Verenigde Staten.

Dennis De Man
Dennis de Man

Dennis de Man zag al langer groei in digitale schermen in winkelcentra. Volgens zijn beleving is dat aantal sinds corona alleen maar toegenomen. Hij ziet tevens dat de vraag naar meer actuele informatie op schermen op basis van data toeneemt. Zo zijn er toepassingen voor winkels, waarbij het aantal getelde klanten in de winkel op een scherm worden vertoond om een vorm van toegangscontrole te realiseren.

Ook worden temperatuurmetingen door schermen verricht, om op basis daarvan een waarschuwing op een scherm te tonen.

In Sign+ nummer 7 een uitgebreid interview met Dennis de Man.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK