Nieuwe reeks digital signage schermen van Philips

Philips heeft de L-Line 7000 Series LED schermen aangekondigd voor industriële toepassingen in het digital signage segment.

Retail Philips 7000

Philips positioneert de nieuwe display serie in zowel retailomgevingen als in publieke omgevingen. De schermen halen 1200-1600 Nits. Een Nit is een meting van hoeveel licht het TV-scherm naar de ogen stuurt (luminantie) binnen een bepaald gebied. Meer technisch uitgelegd is een Nit de hoeveelheid lichtopbrengst gelijk aan één candela per vierkante meter (cd/m2 – een gestandaardiseerde meting van de lichtsterkte).

Aaneenschakelen

De schermen zijn ‘randloos’, waardoor ze makkelijk in elke mogelijke vorm geplaatst kunnen worden. De standaardhoogte is 25 cm, de breedtes waarin de schermen te verkrijgen zijn variëren van 50cm tot een meter. Met zogenaamde ‘bevelled corners’ (afgeschuinde hoeken als optie) kunnen de schermen ook in ‘curved’ samenstelling worden geplaatst.

Philips 7000 Curved

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK