Schermen Mediamarkt nu ook voor adverteerders

BB151120 mediamarkt schermAlle beeldschermen van de Mediamarkt zijn nu ook beschikbaar voor adverteerders.
Het netwerk van de Media Markt bestond tot eind september uit zo’n 10 outdoor LED schermen. Vanaf oktober heeft Media Markt in samenwerking met Beyond Outdoor 20 nieuwe outdoor schermen geïnstalleerd en 62 indoor schermen (5 m2 per stuk).
Beyond Outdoor is een nieuwe exploitant van grote LED schermen. De onderneming startte onlangs met grote reclamemasten (A16 Moerdijk, A20 Gouda en A27 Houten). Nu breidt het bedrijf ineens flink uit door ook alle schermen van de Mediamarkt exclusief aan te bieden voor adverteerders. Het netwerk van de Media Markt bestond tot eind september uit zo’n 10 outdoor LED schermen. Vanaf oktober heeft Media Markt in samenwerking met Beyond Outdoor 20 nieuwe outdoor schermen geïnstalleerd en 62 indoor schermen (5 m2 per stuk).
(bron: SignPro)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK