Foutje bij Mediamarkt: Apple iMac voor een paar euro

Een aantal iMacs gingen bij Mediamarkt voor 2 euro de deur uit. Een vergissing volgens het bedrijf. Ze willen de geleverde iMacs terug of de klant moet bijbetalen tot het normaal geldende bedrag.

Mediamarkt Logo

De normale prijs van een iMac begint bij zo een 1300 euro en dat loopt door tot zo een 2600 euro. In de media werd niet bekend gemaakt om welke model het zou zijn gegaan. Maar er werd een bedrag genoemd van 2000 euro.

Volgens Mediamarkt zou het gaan om ongeveer 10 geleverde iMacs. De prijs van 2 euro is niet realistisch en het bedrijf beroept zich dan ook op de jurisprudentie op dit gebied. Sommige ‘klanten’ weigeren echter de geleverde iMac terug te leveren of bij te betalen. Juridisch adviesbureau Aliter Melius blijkt het ‘gevecht’ wel aan te willen gaan met Mediamarkt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK