Bedrukken.nl viert 10-jarig jubileum

Ulfts bedrijf Bedrukken.nl, groothandel in relatiegeschenken, viert deze maand een 10-jarig jubileum. De specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en give-aways heeft de afgelopen tien jaar succesvol ingespeeld op de ontwikkelingen in de markt. Van populaire productgroepen als tassen en mokken tot aan duurzame geschenken en smart gadgets.

Promotional Products 694791 1920“Het geeft ons een enorm goed gevoel dat wij onze klanten al tien jaar mogen verrassen met bedrukte relatiegeschenken”, vertelt directeur-eigenaar Rinus Stravers. “Niet alleen worden deze originele artikelen ingezet om de bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, ook is het uitdeelmoment een goede aanleiding om de banden met een relatie weer aan te halen. Bij Bedrukken.nl werken alleen maar specialisten met veel ervaring. Wij denken mee van het begin tot het eind om de producten zo mooi mogelijk te krijgen. Daarmee onderscheiden wij ons. Wat ons de afgelopen tien jaar is bijgebleven, zijn de positieve reacties van onze klanten.”

Bedrukken.nl is via de USBstick.be ook één van de grootste aanbieders van USB-sticks op de Belgische markt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK