Bedrukken.nl viert 10-jarig jubileum

Ulfts bedrijf Bedrukken.nl, groothandel in relatiegeschenken, viert deze maand een 10-jarig jubileum. De specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en give-aways heeft de afgelopen tien jaar succesvol ingespeeld op de ontwikkelingen in de markt. Van populaire productgroepen als tassen en mokken tot aan duurzame geschenken en smart gadgets.

Promotional Products 694791 1920“Het geeft ons een enorm goed gevoel dat wij onze klanten al tien jaar mogen verrassen met bedrukte relatiegeschenken”, vertelt directeur-eigenaar Rinus Stravers. “Niet alleen worden deze originele artikelen ingezet om de bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, ook is het uitdeelmoment een goede aanleiding om de banden met een relatie weer aan te halen. Bij Bedrukken.nl werken alleen maar specialisten met veel ervaring. Wij denken mee van het begin tot het eind om de producten zo mooi mogelijk te krijgen. Daarmee onderscheiden wij ons. Wat ons de afgelopen tien jaar is bijgebleven, zijn de positieve reacties van onze klanten.”

Bedrukken.nl is via de USBstick.be ook één van de grootste aanbieders van USB-sticks op de Belgische markt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK