Saxoprint viert 20-jarig jubileum

Saxoprint viert een jubileum: ze bestaan 20 jaar. Begonnen als kleine, lokale digitale- & offsetdrukkerij in Duitsland, zijn ze anno 2019 uitgegroeid tot één van de grootste online drukkerijen in Europa.

SaxoprintIn 2007 opende Saxoprint haar online drukkerij met meindruckportal.de, en al een jaar later vestigde het bedrijf zich als internationale online drukkerij. In 2017 kwamen er eigen webwinkels in Nederland en België.

Op de Nederlandstalige website staat een interview met directeuren Klaus Sauer en Daniel Ackermann, naar aanleiding van het jubileum. Zij noemen de belangrijkste mijlpalen van de online drukkerij:
Klaus Sauer: “Vanuit producttechnisch perspectief is de stap naar grootformaat wel de belangrijkste mijlpaal. Maar ook de ontwikkeling van een efficiënte print-workflow en diverse innovaties en nieuwe technologieën laten ons nog betrouwbaarder en hoogwaardiger produceren.”
Daniel Ackermann: “Een wezenlijk aspect was de samenvoeging met CEWE. Zonder de investeringsbereidheid van de Europese marktleider in de fotodienstverlening, zouden de online druk en Saxoprint er nu niet zijn, waar wij met veel passie en know-how zijn aangekomen.”

Bron en verder lezen: Saxoprint.nl

directeuren van SAXOPRINT Klaus Sauer en Daniel Ackermann

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK