Minister Hanke Bruins Slot op bezoek bij Koninklijke Joh. Enschedé

Op woensdag 22 februari kreeg Koninklijke Joh. Enschedé Minister Hanke Bruins Slot van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op bezoek. Ze kwam kijken naar de productie van miljoenen stempassen, kandidaatlijsten en stembiljetten.

Em De Jong Verkiezingen

De Minister werd bijgepraat over het uitgebreide proces van voorbereiding, drukken en distribueren van miljoenen stempassen, kandidaatlijsten en stembiljetten. Koninklijke Joh. Enschedé is trots dat zij ook dit jaar weer kunnen bijdragen aan een vlekkeloze en succesvolle verkiezingsdag op 15 maart voor de Provinciale Staten en Waterschappen!

Bron: LinkedIn pagina Koninklijke Joh. Enschedé

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK