Koninklijke Joh. Enschedé organiseert ‘Swingende Christmas Experience’ in Haarlem

Een combinatie van een benefiet kerstconcert en de aanwezigheid van diverse grafische onder-nemingen, zoals inktleveranciers, papierleveranciers, drukkerijen en afwerkers, zal op donderdag
15 december resulteren in een unieke avond. De opbrengst van het concert wordt door initiatiefnemer
en hoofdsponsor Koninklijke Joh. Enschedé overhandigd aan een goed doel.

Joh Enschede Concert Haarlem

Welk doel dat is, wordt op de avond zelf onthuld. Marcel Klok van de Koninklijke Joh. Enschedé is gastheer en presentator van de avond. Op geheel eigen wijze laat hij zijn (kerst-)lichtje schijnen op het goede doel en op de mooie toekomst van Grafisch Nederland.

Er zijn nog mogelijkheden het concert te sponsoren voor een bedrag van € 300, daarvoor krijg je dan maximaal zes toegangskaarten. Zelf een kaartje kopen kan natuurlijk ook voor € 17,50.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK