Printmedianieuws/blokboek mediapartner Sign & Print Expo 2023

Tijdens Sign & Print Expo 2023 zal Printmedianieuws/blokboek weer optreden als mediapartner voor, tijdens en na het event in Gorinchem. Ook worden diverse bijdragen geleverd aan het seminar programma op de beursvloer.

Sign Print Expo Bb Pmn

In de afgelopen jaren vormde het seminar programma altijd al een belangrijk onderdeel van de gehele opzet van Sign & Print, zowel voor de Expo, als voor de Festival formule. Komend jaar keert het seminar programma weer naar de beursvloer. Die opzet blijkt goed te werken. Mensen schuiven makkelijk aan vanuit de gangpaden en komen luisteren naar toegankelijke lezingen.

Lees verder bij printmedianieuws.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK