Blokboek/Printmedianieuws mediapartner voor Sign&Print Expo 2022

Op 22, 23 en 24 maart is Blokboek/Printmedianieuws mediapartner voor Sign&Print Expo 2022 in Gorinchem. Dinsdagmiddag en donderdagochtend verzorgt Peter Luit twee live sessies over actuele ontwikkelingen binnen de branche.

Sign Print Expo Kopbeeld Pmn Bb

Thema’s zijn onder andere: de ’terugblik’ op de afgelopen twee coronajaren, de versnelling in de ontwikkelingen rondom inkjet en kosten en opbrengsten, nu de industrie flink geconfronteerd wordt met hogere kosten voor diverse consumables, energie en logistiek. Binnenkort meer informatie op de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK