Joh. Enschedé steunt Heel Haarlem Helpt met eigen bankbiljetten

Vier Haarlemse vrienden hebben het initiatief ‘Heel Haarlem Helpt’ opgezet. Het doel: zorgverleners een hart onder de riem steken met een lokaal cadeau. Twee vliegen in één klap, want ook de Haarlemse ondernemers, die het nu zwaarder hebben, profiteren hiervan. Van het door Haarlemmers gedoneerde geld ontvangt de zorgverlener een Gouden Hart Biljet. Joh. Enschedé drukt de Gouden Hart Biljetten.

Gouden Hart ActieKoninklijke Joh. Enschedé is bereid gevonden het Gouden Hart Biljet te drukken. Deze worden uitgevoerd als bankbiljet en voldoen zo aan alle veiligheidseisen.Elk biljet is 40 euro waard. Deze kan worden besteed bij een deelnemende kleine Haarlemse ondernemer. De organisatie:  “Als elke Haarlemmer € 1 zou doneren kunnen wij als Haarlem heel veel zorgverleners blij maken met een Gouden Hart Biljet van € 40, en krijgt de Haarlemse economie een impuls van circa € 160.000.”

De Gouden Hart Actie: Heel Haarlem Help startte op De Dag voor de Zorg, dinsdag 12 mei, voor alle medewerkers van het Spaarne Gasthuis. Twee dagen later, op donderdag 14 mei, is er ruim 7.000 euro gedoneerd. Het is de ambitie de actie uit te breiden voor alle andere zorgverleners in Haarlem. Hoe meer Haarlemmers, ondernemers en fondsen doneren, hoe meer zorgverleners ze kunnen verrassen.

Elke bijdrage is van harte welkom groot en klein. Doneer via www.heelhaarlemhelpt.nl.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK