Ondernemers gezocht voor samenwerking India m.b.t. papier- en verpakkingsmateriaal

NLWorks zoekt bedrijven die belangstelling hebben in een programmalijn voor het ontwikkelen van papier en verpakkingsmateriaal van rijst stro uit India.

india-paper-mvoMeer achterliggende informatie is te vinden op de website van MVONederland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tanja Storm van ‘Wereld van Papier‘. NLWorks is de ‘werkplaats’ voor publiek-private internationale programma’s.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK