Ondernemers gezocht voor samenwerking India m.b.t. papier- en verpakkingsmateriaal

NLWorks zoekt bedrijven die belangstelling hebben in een programmalijn voor het ontwikkelen van papier en verpakkingsmateriaal van rijst stro uit India.

india-paper-mvoMeer achterliggende informatie is te vinden op de website van MVONederland. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tanja Storm van ‘Wereld van Papier‘. NLWorks is de ‘werkplaats’ voor publiek-private internationale programma’s.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK