Inschrijvingen voor bezoek aan Labelexpo Europe 2022

Er zijn inmiddels meer dan 600 standhouders ingeschreven voor de internationale beurs in Brussel van 26 tot en met 29 april volgend jaar. De organisatie heeft de registratie voor bezoekers geopend en hoopt – ondanks de huidige coronasituatie – op zo’n 38.000 bezoekers.

Labelexpo 2022

Labelexpo Europe 2022 brengt de allerbeste bedenkers en uitvinders in etiket- en verpakkingsdrukwerk bijeen, die hun krachten bundelen om printperfectie te bereiken. Deze epische beurs is dè gelegenheid om live demonstraties van de meest recente technologieën bij te wonen, collega’s te ontmoeten, partner-
schappen op te starten en zakelijke activiteiten te laten groeien.

Precisie, kennis, technologie en samenwerking zijn de basiselementen voor succes in etiket- en verpakkings-
drukwerk. Dat alles is te vinden op Labelexpo Europe 2022 – het grootste evenement in de sector wereldwijd.

Mis in april niets van deze bijeenkomst van de Ridders van het printuniversum die op zoek zijn naar de perfecte print. Early bird toegang is geldig tot en met 8 april 16.00 uur voor € 60, daarna kost de toegang € 90.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK