Breaking: Labelexpo uitgesteld tot september 2023

Totaal onverwacht wordt Labelexpo uitgesteld. Brussel zou oorspronkelijk in 2021 plaatsvinden. Deze werd doorgeschoven naar april 2022, maar dat betekent dat de 2022-editie in Chicago voor velen tekort op de datum in Brussel zou volgen. Veel grotere exposanten haakten al op voorhand af voor Brussel.

Labelexpo 2023

Een logisch besluit, mede ingegeven door teveel problemen in de keten van consumables en andere kosten voor de eindgebruikers. De organisatie zal de overweging hebben gemaakt dat ook het aantal bezoekers flink zou zijn gedaald door het afzeggen van enkele grote spelers in de markt. Met name het aantal bezoekers uit
Oost-Europa zal daarbij een rol hebben gespeeld.

De nieuwe data zijn nu gepland voor 11-14 september 2023.

Bron: Labelexpo

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK