Labelexpo 2022 in Brussel bijna ‘uitverkocht’

Met nog enkele ‘witte plekken’ in het nu beschikbare overzicht, is Labelexpo 2022 voor 26-29 april aanstaande bijna uitverkocht. De omvang betreft 6 hallen van het Brussels Expo complex.

Labelexpo 2022 Logo

Labelexpo staat voor ‘labels en verpakkingen’ en verwacht op basis van de cijfers van 2019 bijna 38.000 bezoekers uit 140 landen. Het aantal exposanten was in 2019 bijna 700, het aantal exposanten van dit jaar is nog niet precies bekend. In 2019 werden nog 8 hallen van het complex in Brussel gebruikt. Het aantal exposanten zal vanwege afzeggingen door corona uit de afgelopen maanden dan ook iets minder zijn.

De ‘pre-sales’ ticketprijs bedraagt 60 euro tot en met 8 april, daarna is de prijs 90 euro.

Label Expo 2022 Floorplan
klik voor vergrote weergave

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK