Erwin Koerts op lijst gemeenteraadsverkiezingen

De bekende drukker Erwin Koerts van Aeroprint staat in Alphen aan den Rijn op de lijst voor de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Erwin Koerts

Erwin staat op de achttiende plek, dus de kans dat hij gekozen wordt is niet heel groot. Al weet je het nooit met de publiciteit die hij nu krijgt.
In een boeiend interview in Leidsch Dagblad geeft hij een inkijkje in zijn motivatie als VVD-lid en waar zijn bedrijf voor staat.
“Met mijn achttiende plek zit ik ver weg van de mensen die de koers bepalen. Er zitten hier een aantal jongeren die heel enthousiast de kar trekken. Ik vind het mooi om te zien hoeveel tijd en energie zij erin steken, en ik heb niet het idee dat ik veel toe te voegen heb aan de mensen die voorin zitten. Nee, ik hoef echt de raad niet in.
Je moet niet onderschatten hoeveel tijd daarin gaat zitten, dat is echt geen hobbyprojectje dat je er even bij doet.
Er zitten heel goede mensen, daar hoef ik me niet tegenaan te bemoeien.’’

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK