Overzichtsgids inkjet printsystemen van digitalprintermag.co.uk

Eind 2021 bracht Whitmar Publications een compacte gids uit met daarin een aantal relevante artikelen rondom inkjetontwikkelingen op zowel vellen- als rotatiebases. De redactie was in handen van
Michael Walker.

Guide To Inkjet 2022
Jammer dat de commercie zelfs zover ging om het omslag aan een adverteerder te verkopen…..

Het overzicht is de moeite waard voor iedereen die een eerste stap in het werkveld van inkjet wil zetten. Naast een (overigens niet compleet) overzicht van vellen- en rotatieontwikkelingen, ook aandacht voor cases en gebruikte OEM-technieken, die onderling worden toegepast. Vergelijkbaar met autofabrikanten die in elkaars beconcurrerende merken regelmatig dezelfde componenten gebruiken.

De uitgever geeft periodiek meerdere ‘gidsen’ uit binnen verschillende vakgebieden binnen de keten.

De PDF is te downloaden via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK