EFI levert de turbomotor voor Landa’s Nanographic printsystemen

Het aansturen van digitale drukmonsters zoals de nieuwe Landa Nanographice Printing Presses is geen eenvoudige zaak. Gigabits informatie moeten omgezet worden in een rasterpatroon en als de gebruiker de creatieve mogelijkheden van variable data optimaal wil benutten dan vraagt dat heel wat van het digitale frontend van dit soort systemen. Het is dan ook geen wonder dat op de EFI connect Benny Landa een samenwerking aankondigde met EFI dat met zijn Fiery technologie veel ervaring heeft met grote datastromen.
Landa Love-at-first-touch-w5

De EFI Fiery technologie zal een integraal onderdeel worden van het Landa Digital Front End. DFE is het touchscreen bedieningsysteem dat bij elke demonstratie de aandacht trekt en dat met EFI techniek nu krachtig genoeg is om elk vel uniek te maken.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK