Techrepublic: Tien zaken die je als creatieve communicatiemaker zou moeten weten over wearable computing

De nieuwe trend voor dit jaar is wearable computers. Volgens experts zit straks in bijna elk gebruiksvoorwerp, voertuig en kleding een computer. Dan krijgen we de volgende trend, The Intenet of Things. Of dat belangrijk is voor onze industrie hangt af van je eigen creativiteit. Voor het overbrengen van productinformatie of het maken van reclame zijn deze technieken zeker toepasbaar. En voor de distributie van nieuws, zeker in audio of video, lijken Google-achtige Glasses een voor de hand liggende oplossing. Als controlelijst van mogelijkheden of gewoon als achtergrondinformatie is het lijstje van Techrepublic een aanrader, daarin vind je de tien belangrijkste toepassingen van wearable computing.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK