Android Wearable opent de deur naar multi screen publishing

Google Android WearGoogle Android wordt een steeds serieuzere bedreiging voor Microsoft en Apple operating systemen. Na de voorsprong die het verworven heeft in verkochte aantallen tablets en smartphones heeft de gigant uit Mountain View met dit gratis operating systeem zijn blik gericht op de nieuwste trend in computing, wearables. Met als springplank de hippe Google Glasses heeft het bedrijf een goede kans om een nieuwe standaard te zetten. Belangrijke troef is de controle over multi screens, in de developer editie van Android Wearable krijgt deze voor creatieve contentmakers belangrijke functie terecht veel aandacht. Dat je ook nog kunt koppelen met intelligente sensors voor het meten van beweging, omgevingscondities en je gezondheidstatus en dat net als bij je mobile device wearables aan kunt sturen met je stem zijn extra pluspunten van deze interessante ontwikkeling.

http://googleblog.blogspot.com.es/2014/03/sharing-whats-up-our-sleeve-android.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/MKuf+%28Official+Google+Blog%29

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK