QuarkXpress 2016: Een winnaar, als het de imposante lijst met nieuwe features waar kan maken

QuarkXpress2016Convert PDF to native Quark objects, maak en exporteer HTML5 publicaties, colour picker, support voor ICCv4 profielen. Dat zijn maar een paar nieuwe features die Quark belooft voor zijn Xpress 2016 update. Een imposante lijst waarmee het opmaakprogramma in één keer naast Adobe InDesign komt te liggen of er zelfs voorbij gaat. De vraag is of alle functies zullen werken en wat de ‘restrictions’ zijn die Quark op zijn site aangeeft. Belangrijk voor het succes van deze nieuwe versie is ook de verwerkingssnelheid en de beeldkwaliteit van nieuwe functies zoals de multi-gradient color blends tool. Xpress 2016 zal het tweede kwartaal beschikbaar komen en dan zullen we weten of InDesign er weer een echte concurrent bij gekregen heeft. Meer weten over Xpress 2016? Lees het onderstaande persbericht of bezoek de Quark site.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK