Nieuwe versie QuarkXPress 2019

QuarkXPress 2019 is de nieuwe versie van Quark’s bekroonde grafische vormgeving en pagina lay-out software voor creatieve professionals. Een krachtige en naadloze toepassing voor pagina lay-out, webdesign, mobiele app creatie, illustratie en fotobewerking, QuarkXPress is een must-have voor print en digitaal ontwerp.

Dat zijn de inleidende zinnen uit het persbericht van Quark. De nieuwe versie biedt zonder meer de nodige noviteiten, maar de redactie vraagt zich af wie er nog met QuarkXPress werkt. Inmiddels heeft het bedrijf de verkoop van de licenties flink aangepakt. Vanaf de website: “Voor toegang tot alle nieuwe functies in QuarkXPress 2019 kunnen ontwerpers een levenslange (eeuwigdurende) licentie aanschaffen via QuarkXPress Advantage. QuarkXPress Advantage is een upgradeprogramma van Quark, dat leden elk kwartaal nieuwe functie-updates biedt voor QuarkXPress, onbeperkte technische ondersteuning, exclusieve aanbiedingen en meer. Gebruikers kunnen kiezen uit 12, 24 en 36 maanden plannen en ontvangen een korting van maximaal 30%, afhankelijk van het plan.”

Laat ons weten of u nu nog met QuarkXPress werkt of dat u een overstap overweegt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK