De Toekomst neemt Ecodrukkers over

“Leuk nieuws: Ecodrukkers hoort nu ook bij de Toekomst!” kopt de nieuwsbrief van de Toekomst vandaag. En dat is absoluut leuk nieuws! Zeker na het recente bericht van het faillissement van de groene drukkerij uit Nieuwkoop.

In de nieuwsbrief van de Toekomst, een full-service communicatiebureau uit Hilversum, berichtten zij: “Bij de Toekomst houden we van de natuur en dat laten we graag zien. We hechten veel waarde aan de duurzame productie van drukwerk en werken met milieuvriendelijke materialen, verschillende papiersoorten en hebben inmiddels al diverse duurzame certificaten op zak. Graag willen we ons nog meer focussen op dit gebied en hebben dan ook leuk nieuws dat we graag met jullie willen delen. Het wordt nog groener in Hilversum, want de duurzame drukkerij Ecodrukkers hoort nu ook bij de Toekomst. Een mooie uitbreiding waar we trots op zijn! Kortom, de Toekomst wordt nog groener!”

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK