Siegwerk neemt Van Son Liquids over

De Duitse inktfabrikant Siegwerk neemt Van Son Liquids in Hilversum over. De Duitsers willen hiermee hun aanbod watergebaseerde inkten uitbreiden. Van Son Liquids levert namelijk watergebaseerde flexo- en diepdrukinkten. De Duitsers houden Hilversum aan als productielocatie, die voortaan Siegwerk Hilversum zal heten. Voor klanten van Van Son heeft het niet direct gevolgen. Ook de bekende merknaam AquaBase+ blijft gewoon bestaan.
De offsetinkten blijven overigens ook onder de eigen merknaam bestaan en worden gewoon geproduceerd en gedistribueerd door Koninklijke Van Son.

Bron: verpakkingsmanagement/labelsandlabelling

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK