Siegwerk niet naar drupa 2021 en Interpack 2021

Siegwerk, een bekende internationale leverancier van drukinkten voor verpakkingstoepassingen en etiketten, zal in 2021 noch op Interpack, noch op Drupa aanwezig zijn.

Siegwerk
Siegwerk tijdens drupa 2016

Ook Siegwerk kiest voor ‘virtuele bijeenkomsten’

“Onze beslissing om onze deelname aan deze twee beurzen te annuleren werd ook beïnvloed door de onzekerheid over de COVID 19-pandemie, de verdere ontwikkeling ervan en de gevolgen op middellange termijn”, zegt Bettina Horenburg, hoofd Corporate Communications bij Siegwerk.

“We willen onze medewerkers op dit moment niet verplichten om deel te nemen aan een grootschalig evenement”. Het bedrijf verwacht dat de algemene perceptie van grote beurzen zal veranderen als gevolg van de wereldwijde pandemie en dat regionale, kleinere beurzen en meer virtuele uitwisselingen in de toekomst een toegevoegde waarde zullen hebben.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK