Siegwerk niet naar drupa 2021 en Interpack 2021

Siegwerk, een bekende internationale leverancier van drukinkten voor verpakkingstoepassingen en etiketten, zal in 2021 noch op Interpack, noch op Drupa aanwezig zijn.

Siegwerk
Siegwerk tijdens drupa 2016

Ook Siegwerk kiest voor ‘virtuele bijeenkomsten’

“Onze beslissing om onze deelname aan deze twee beurzen te annuleren werd ook beïnvloed door de onzekerheid over de COVID 19-pandemie, de verdere ontwikkeling ervan en de gevolgen op middellange termijn”, zegt Bettina Horenburg, hoofd Corporate Communications bij Siegwerk.

“We willen onze medewerkers op dit moment niet verplichten om deel te nemen aan een grootschalig evenement”. Het bedrijf verwacht dat de algemene perceptie van grote beurzen zal veranderen als gevolg van de wereldwijde pandemie en dat regionale, kleinere beurzen en meer virtuele uitwisselingen in de toekomst een toegevoegde waarde zullen hebben.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK