DuPont Image Solutions niet naar drupa 2021

DuPont Image Solutions heeft deelname aan drupa 2021 geannuleerd. DuPont is fabrikant van onder andere de Cyrel-flexoplaten en de Aristri-textielinkten voor digitaal printen.

Dupont Artistri

De voortdurende onzekerheid over de corona-uitbraak heeft DuPont Image Solutions doen besluiten niet aan drupa 2021 deel te nemen.

DuPont sluit zich aan bij de rij van grote namen die deelname in de afgelopen maanden al hebben afgezegd. De drupa-organisatie heeft afgelopen week het bericht verstuurd deze week te starten met de digitale preview. Wereldwijd nemen de twijfels rondom het doorgaan van drupa 2021 toe.

Op printmedianieuws is het interview te zien en te lezen (voor abonnees) tussen Andreas Weber (ceo INKISH Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk) en Morton Reitoft (Editor in Chief bij INKISH). Met name Weber denkt dat drupa 2021 niet zal doorgaan en hooguit als een online editie haar ‘deuren opent’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK