Afstudeeropdracht met drukwerk

Half augustus is de zomervakantie, hittegolf en komkommertijd op een hoogtepunt. Toch zijn er nog enkele ijverige werkers. Enkele daarvan vinden we bij een student en PeterPrint.

PeterPrint vertelt over een bijzondere case van bedrukte flyers: “Mooie flyers met een bijzonder verhaal. Marlon bedacht voor haar afstudeeropdracht badkamerproducten met een innovatieve twist. Deze producten herinneren mensen met dementie aan het uitvoeren van hun verzorgingstaken. Ze ontwierp een magazine en flyers die haar idee tot leven brengen.⁠”

Peter Print2 Peter Print

PeterPrint is de verzamelnaam voor een aantal digitale drukkers. Ze richten zich op de creatieve professional. ⁠Ze drukken digitaal op HP Indigo persen voor drukwerk van 1 tot 1.000 stuks.

Bron: Instagram PeterPrint

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK