Grootste drukwerk oplage nog groter, IKEA fikst het weer

BB160822 IKEACatalogus2017Hij is er weer, de IKEA Catalogus 2017. Tussen 16 en 27 augustus valt ’s werelds grootste drukwerkoplage met 328 pagina’s vol design en slimme oplossingen weer bij miljoenen Nederlandse huishoudens op de mat.
De IKEA Catalogus 2017 is met een totale oplage van 211 miljoen exemplaren ’s werelds grootste periodieke publicatie. De IKEA Catalogus wordt dit jaar verspreid in 48 landen en 32 talen. In Nederland valt het naslagwerk bij 6,2 miljoen huishoudens op de mat, 300.000 meer dan vorig jaar. De publicatie is ook dit jaar gedrukt op Forest Stewardship Council Mix Credit-papier. Dit betekent dat de complete productie van de IKEA catalogus – van bos tot drukker – 100 procent FSC gecertificeerd is.
De catalogus draait dit jaar om het leven in en rondom de keuken. Naast keukens, kookgerei en alles voor een heerlijk diner, speelt ook het eten zelf een centrale rol. IKEA wil mensen in staat stellen om gezond, lekker en verantwoord te eten tegen een lage prijs.

“Bij IKEA maken we geen producten voor ‘abstracte’ consumenten, maar voor ‘echte’ mensen. Tijdens huisbezoeken blijven we continu onderzoeken wat de wensen, gewoontes en voorkeuren zijn van onze klanten. Dat zie je terug op elke pagina van deze catalogus, die dit jaar voor het eerst meer een magazine is met redactionele artikelen. Een belangrijk aspect in de nieuwe catalogus is dat we mensen aanmoedigen om zichzelf en gelukkig te zijn. Laat je niet gek maken door verwachtingen van de buitenwereld. Doe en leef vooral hoe jij je prettig voelt”, aldus Corporate Communicatie Manager Mark Blok.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK