INKISH.tv in gesprek met Paul Willems van Roland DG

Paul Willems is Head of Product Management and Business Development en was tijdens de afgelopen Fespa vakbeurs in Amsterdam in gesprek met Jacques Michiels van INKISH.tv.

Kijk en luister gedurende ruim 6 minuten naar de visie van Roland DG. Het bedrijf biedt een brede portfolio aan printers, snijplotters, graveermachines, 3D, inkt en software. Jacques Michiels vroeg aan Paul Willems wat op Fespa ‘hot’ genoemd mocht worden binnen het aanbod van Roland DG. Willems: “Personaliseren wordt voor ons steeds belangrijker, we hebben onze eigen personalisatieapplicaties en ook onze eigen e-commerce omgeving.”

Willems: “Software ontwikkelen we in samenwerking met externe partners.”

Willems zei aan het einde van het interview dat Roland DG er alles aan doet om het mogelijk te maken ‘alles op alles’ te printen, dus onafhankelijk van substraten, vormen en formaten.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK