Impress – 4DMS strooit vandaag met complimenten

Vandaag is het nationale complimentendag en heeft Impress – 4DMS haar medewerkers in het zonnetje gezet. Op deze dag draait het om het geven van een stukje persoonlijke waardering.

In het kader van leuk nieuws, mag je deze hartverwarmende boodschap natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Complimentendag

Joop Agterberg en Xylander Kroon zeggen in een persoonlijke boodschap op LinkedIn: “Een blijk van waardering voor de inzet die jullie hebben getoond de afgelopen periode. Een periode waarin we op afstand met elkaar hebben moeten samenwerken, en waar we gezamenlijk door een moeilijke periode zijn gegaan. Maar ook een cadeautje dat symboliseert dat we een nieuwe periode ingaan, waarin we met elkaar en als bedrijf weer gaan bloeien en groeien. Omdat we weer meer op kantoor mogen komen om gezamenlijk grootse prestaties neer te zetten. Een cadeautje dat een belangrijke pijler van ons bedrijf, duurzaamheid, symboliseert. Nogmaals bedankt, we waarderen jullie inzet enorm.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK