Mondi’s beschermtas wint de Duitse Verpakkingsprijs 2023

Mondi heeft de Duitse Verpakkingsprijs 2023 gewonnen in de categorie “materiaalvervanging” voor de Protector Bag ExpandForm, uitgereikt door het Duitse Verpakkingsinstituut.

Ontwikkeld in samenwerking met Megaflex Schaumstoff, een familiebedrijf dat flexibele schuimen, matrassen en slaapproducten produceert, vervangt Protector Bag ExpandForm de huidige plastic verpakking voor het verpakken van matrassen door een flexibele en recyclebare papieren zakoplossing.

Mondiexpandform Picture 3

De verpakking helpt niet alleen om plastic afval te verminderen, maar zorgt ook voor een optimale productbescherming en -behandeling tijdens het transport en de opslag van opgerolde matrassen. tijdens het transport beschermt. 

Max Melzer, verkoopontwikkelaar Protector Bags bij Mondi: “We zijn vereerd om de Duitse verpakkingsprijs te ontvangen voor onze Protector Bag ExpandForm. Bij Mondi zetten we ons in voor innovatie en duurzaamheid in de verpakkingsindustrie. Deze erkenning toont onze toewijding om onze klanten slimme, duurzame en doelgerichte verpakkingsoplossingen te bieden.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK