DM pionier Joop ten Kei op 82 jarige leeftijd overleden

Joop ten Klei groeide op in het grafisch afwerkbedrijf van zijn ouders in Amsterdam. Hij heeft dit samen met zijn broers uitgebouwd en in 1983 werd onder zijn leiding en de familienaam ‘Ten Klei’ in Purmerend gestart met het produceren van DM campagnes.

Creative Dm Factory

Dat was nog in de pioniersfase van Direct Mail. Later werkte ook zijn kinderen Gert-Jan, Jacqueline en Martijn in het familiebedrijf. In 2006 is Joop samen met dochter Jacqueline in Purmerend gestart met DM Impressions. Zijn levenswerk wordt vandaag de dag onder de naam Creative DM Factory wordt gezet door Jacqueline en Gert-Jan.

Bron: Persbericht Peter Zwetsloot

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK