Gert van Doorn na 21 jaar weg bij Primera

Gert van Doorn vertrekt eind dit jaar bij Primera. Hij heeft dan 21 jaar bij de winkelketen gewerkt. Formuledirecteur Christel Teeuwen zal per 1 oktober 2021 benoemd worden tot Algemeen Directeur van Primera.

Primera Logo

Onder leiding van Gert van Doorn groeide de winkelketen door naar 525 winkels, zette het sterk in op verbreding van het assortiment alsmede op versterking van het merk Primera. Daarnaast werd er ingezet op digitalisering met onder meer Primera.nl en werd de Primera Keuze Cadeaukaart succesvol in de markt gezet.

“Na 21 jaar komt er een nieuw avontuur op mijn pad als CEO bij Fashioncheque, waar ik aan de slag ga met de uitbouw van het productportfolio voor de Benelux en de rest van Europa. Met onze ondernemers en een zeer gewaardeerd team van collega’s, kijk ik terug op een bijzonder mooie en leerzame samenwerking met fantastische resultaten. Vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Christel Teeuwen. Een topper uit eigen opleiding, bij wie onze organisatie in uitstekende handen is”, zegt Gert van Doorn.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK