Wifac-directeur Marcel Otto draagt het stokje over

Na ruim 20 jaar heeft Marcel Otto, directeur en mede-eigenaar van Wifac B.V., per 2 mei jl. zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor Wifac B.V. overgedragen aan Steven Yntema.

Steven Yntema
Steven Yntema

Steven (55) brengt 32 jaar intensieve ervaring in de grafische industrie met zich mee. Hij leidde grote drukkerijen als directeur en mede-eigenaar. Vanuit deze relevante lange ervaring is hij zich zeer bewust van de behoeften van zowel de klanten als leveranciers van Wifac, in een uitdagende industrie.

In de komende maanden zal Steven zich aan de Wifac- relaties voorstellen.

Bron: Wifac.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK