Whitepaper: Eén communicatieplatform voor je klant

Het complete communicatieproces verzorgen voor je klanten. Daar hoort tegenwoordig ook een
IT-oplossing bij. Laat je inspireren via deze gloednieuwe whitepaper!

Grote eindklanten willen een eigen bestelplatform voor het beheer, bestellen en aanpassen van alle communicatie. Een webplatform waar ze niet alleen de producten handig (her)bestellen, maar ook makkelijk offertes aanvragen en materialen in de eigen huisstijl aanpassen voor hergebruik.

Whitepaper Voorkant Brandportal Voor Eindklanten Grafimedia Specialisten

Zonder complete IT-oplossing loop je een langdurige aansluiting bij de klant mis. Het is dus tijd om naar de juiste complete oplossing te zoeken!
In deze whitepaper ontdek je hoe je zo’n totaalpakket inclusief IT-oplossing kunt aanvliegen. Je klant krijgt het beste resultaat bij de inzet van de juiste expertises op de juiste plek. Een samenwerking tussen een grafisch specialist en een software-ontwikkelaar geeft de beste vakkundigheid. De printmanager is de specialist als het gaat om de productie van communicatiematerialen. De softwareontwikkelaar levert de software voor het opmaken en bestellen van deze communicatie.

Zo kunnen alle communicatiemogelijkheden voor de eindklant verenigd worden in één bestel- en opmaakplatform: een Brandportal.

Vraag de whitepaper hier gratis aan!

Meer weten over dit onderwerp? Op 10 mei organiseert softwareontwikkelaar Prindustry een online kennissessie over dit onderwerp. Inschrijven is gratis.

Brandportal Whitepaper Prindustry

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK