Verhuizing Veldhuis Media naar Meppel afgerond

Voorheen was het bedrijf in Raalte gehuisvest. In het pand in Meppel werden voorheen de producties van drukkerij Wilco verzorgd. De ruimte in Raalte werd te klein voor het bedrijf met inmiddels zo’n 117 werknemers.

Wilco Meppel
Het gebouw in Meppel met nog de naam ‘Wilco’ op de gevel

Ook groeit het bedrijf flink in oppervlakte, van 4500 vierkante meter naar maar liefst 8300 vierkante meter. Afgelopen week sprak de redactie van printmedianieuws/blokboek nog uitgebreid met Oscar Jager tijdens Sign&Print Expo 2022, waar Oscar een duidelijke mening had over de ontwikkelingen rondom kosten, prijzen en opbrengsten binnen de branche en haar toeleveranciers.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK