Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 maart in Jaarbeurs Utrecht

De Webwinkel Vakdagen is al jaren het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in 2 dagen. Op 29 & 30 maart 2023 gebeurt dat al voor de 16de keer. Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen.

Webwinkel Vakdagen

Laat je verder inspireren tijdens het lezingen programma, verdeeld over 11 lezingen zalen en een keynote zaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.

Kortom: alle ingredi├źnten om jouw digitale ambities waar te maken vind je tijdens de Webwinkel Vakdagen 2023! Dit is waarom jij dit event niet mag missen als jij ook (blijvend) online succes wilt behalen!

Bron: website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK