Zalsman vervangt verlichting in productiehal

Oude TL buizen vervangen levert volgens Zalsman een besparing op van maar liefst 40% op de energiekosten en een bijdrage aan het verlagen van de CO₂ footprint.

Zalsman Gebouw

Het gaat volgens een LinkedIn bericht van het bedrijf om 160 TL buizen in de productiehal. Die worden vervangen door LED armaturen van de nieuwste generatie. een dergelijke ingreep is binnen een grafisch bedrijf wel iets anders dan binnen andere productie situatie.

Het beoordelen van de drukwerk wordt natuurlijk beïnvloed door het omgevingslicht. KAM (Kwaliteit, Arbo (of Arbeidsomstandigheden) en Milieu) specialist Dennis Rook bij Zalsman ging op zoek naar de juiste combinatie van besparing, duurzaamheid en kwaliteit. Zijn zoektocht eindigde bij de VDK Groep in Zwolle. Komende week worden de werkzaamheden afgerond.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK