Nano-Metallography vervangt dure folie oplossingen

Nano Metallographic L50Niet zo spectaculair als de Nanography persen, maar Landa L50 Nano-Metallography modulen beloven een van de sensaties te zijn van drupa 2016. Met Nanoflake metaal deeltjes van slechts 50 nanometer dik maakt de L50 hot- en coldfoil modulen hopeloos ouderwets. Volgens Landa is de besparing in materiaal gigantisch, nano-metallography gebruikt alleen metaal waar nodig en dankzij de uiterst dunne laagdikte ook nog veel minder ‘edel’ metaal.

De L50 module kan ingebouwd worden in elke rollenpers van welke traditionele druktechniek dan ook. Het is uiteraard een perfecte combinatie met digital web presses, zeker met de Landa W10 verpakking pers. Lees meer over de nano-metallography via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK