Bedrukt opvulpapier op Webwinkel Vakdagen

Verzenddozen opvullen met duurzaam materiaal dat ook nog eens bedrukt kan worden? Als het aan Ferry Szabo ligt, wordt dit de nieuwste trend. De directeur van Zig Zag Forms stond de afgelopen twee dagen samen met Rillprint op de Webwinkel Vakdagen om opvulpapier te promoten.

Zig Zag Rillprint Webwinkel Vakdagen

Opvulmateriaal van papier in plaats van bubbeltjes-folie is volgens de grafisch ondernemers een duurzaam alternatief. Het bruine opvulpapier is gerecycled kraftpapier en het witte opvulpapier is gemaakt met suikerbietenpulp. Behalve het duurzame karakter, biedt dit opvulpapier ook marketing-
mogelijkheden. Je kunt het namelijk bedrukken met logo’s, QR-codes of andere reclameboodschappen. “Een extra manier om je boodschap onder de aandacht te brengen!”

Foto met het Rillprint team en Ferry van Zig Zag Forms tweede van rechts.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK