Bedrukt opvulpapier door Zig Zag Forms

Naast kettingformulieren biedt Zig Zag Forms nu ook bedrukt opvulpapier aan. Zig Zag Forms is de enige producent die opvulpapier bedrukt met een logo of reclameboodschap. 

Zig Zag Forms

Eigenaar Ferry Szabo: “Wij zijn dit product gaan maken, omdat de vraag naar dit soort papieren opvulmateriaal voor pakketten heel groot is. Veel bedrijven zijn op zoek naar alternatieven voor plastic opvulmateriaal. Er zijn meerdere aanbieders voor onbedrukt opvulpapier, maar wij willen ons onderscheiden van de massa en bieden als enige drukkerij deze formulieren aan met een klantspecifieke bedrukking. Dat kan een logo, reclame-, Kerst- of Nieuwjaarsboodschap zijn. Zo’n boodschap geeft net even een extra stukje aandacht aan de verzorging van een pakket en dat zorgt weer voor een hogere attentiewaarde bij de klant die het uitpakt.”

Het papier wordt éénzijdig bedrukt in de kleur zwart. Het product kan whitelabel verkocht worden in grafische webshops. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met nog een aantal andere varianten.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK