Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni aanstaande

Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni aanstaande kan je leren hoe e-commerce spelers zich in uiteenlopende markten ontwikkelen. De dagen vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Webwinkelvakdagen

Met ruim 250 exposanten en 200 lezingen en keynotes van onder andere: Amazon, bol.com, Picnic, fonQ en EasyToys. Er worden zo’n 13.000 bezoekers verwacht uit diverse marktsegmenten.
Aanmelden via de website.

Vanaf de website: “Het is tijdens de pandemie wel gebleken dat online loont! Steeds meer bedrijven maken die digital commerce-transitie of hebben het op de planning staan. Daar horen de nodige uitdagingen bij: wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij het bouwen van een goed, duurzaam en winstgevend online businessmodel? En hoe vind je daar de juiste online partners bij? Kennis en een sterk netwerk zijn hierin cruciaal. De Webwinkel Vakdagen helpt jou hierin!”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK