Webwinkel promotie door middel van print

De winkelsluiting in ons land zet aan tot ‘snelle’ creativiteit bij winkeliers die hun webshop willen promoten. Zo ook in IJmuiden, waar landelijke ketens de webshop promoten, maar lokale winkeliers zonder webshop die het nog wat makkelijker doen.

Online Scapino

Het voorbeeld van Scapino is leuk om te tonen. Met de QR-code kom je op de productpagina terecht van de landelijke webshop, waar je meteen kunt bestellen.

Winkel Offline

Een kledingzaak in IJmuiden zonder webshop doet een andere poging door middel van ‘print’, om nog wat omzet naar binnen te halen. De marketingcampagne: Bezorgen in Velsen, bedacht door City Marketing Velsen, biedt winkeliers en horecagelegenheden de mogelijkheid zonder kosten hun producten en diensten te promoten.

Slechts een gering aantal winkeliers passen hun website aan om klanten makkelijker te verleiden online te kunnen bestellen.

De creativiteit om toch actief te blijven nemen wel toe, maar deze kledingzaak heeft geen website, dan maar via een paar A4-tjes op de etalageruiten……

Geen print?

Print toch nog te complex? Dan kan het ook op een dichtgetimmerde etalage. Communicatie is een vakgebied met uitersten…….

Geen Print

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK