Redprintgroup.com positioneert zich als nieuwe online speler

Drukkerij Mainfranken (ten westen van Würzburg) heeft het merk ‘Redprintgroup’ gelanceerd om zichzelf daarmee een positie te verwerven in de online printmarkt.

Ulrich Stetter vertelde Bernd Zipper van BeyondPrint waarom hij de stap heeft gezet. Zipper vroeg zich meteen af of dit wel het juiste moment was om als nieuwe speler in online te stappen. Stetter is zeer overtuigd van zijn gelijk en zegt de meest betaalbare online drukkerij van Europa te worden. Ambitieuze plannen dus.

Red Print Group

Het logo is ook niet mis te verstaan met de slogan: we are the price maker. Zipper was natuurlijk meteen benieuwd naar zijn strategie. Volgens Stetter draait het succes puur om de logistiek. Zipper en Stetter kennen elkaar al vele jaren. In onderstaande Podcast deed Stetter er alles aan om Zipper van zijn gelijk te overtuigen. Neem er wel even de tijd voor.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

2 reacties

  1. leon van Nunen op 01/02/2021 om 12:11

    Hoi Peter, dat is toch gewoon flyer alarm?    • Peter Luit op 01/02/2021 om 13:46

      @Leon: Ja, dat begreep ik later ook 😉Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK