Fujifilm trekt zich terug uit drupa en interpack 2021

Fujifilm heeft besloten niet deel te nemen aan zowel drupa (20-28 april) als Interpack (25 februari-3 maart) in 2021 in Messe Düsseldorf, Duitsland.

Uit het persbericht: Onder de omstandigheden waarin COVID-19 een wereldwijde epidemie is geworden en de verspreiding van de infectie nog niet is beëindigd, heeft Fujifilm deze beslissing genomen, omdat het de hoogste prioriteit geeft aan het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers en medewerkers. 

Naarmate de samenleving zich aanpast aan een “nieuw normaal”, zal communicatie op afstand, en een efficiëntere manier van werken op productielocaties, in toenemende mate vereist zijn in de grafische industrie.

Fujifilm heeft verschillende oplossingen geleverd om de zakelijke en proceshervorming van klanten te ondersteunen, zoals: online proofing XMF Remote, procesloze thermische CTP-plaat voor efficiënte printproductie, en superieure kwaliteit Jet Press Digital printoplossing voor kleine oplagen en variabele prints.

Fujifilm zal doorgaan met het bieden van innovatieve oplossingen aan klanten in een breed scala aan segmenten, zoals commercieel en krantendrukwerk, alsook totaal printing via verschillende media, zoals seminars, virtuele tentoonstellingen met behulp van bedrijfswebsites, en e-mail enz.

Onder de slogan: “Value from Innovation” zal Fujifilm doorgaan met het leveren van innovatieve producten en diensten, door gebruik te maken van de geavanceerde technologie en expertise van de Fujifilm Group.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK