Ook Komori trekt stekker uit drupa 2021

Persfabrikant Komori neemt niet deel aan drupa in april 2021. Het aantal afzeggingen van de grotere leveranciers valt over de hele linie nog wel mee. Maar het is vooral imagoschade voor het door corona getroffen evenement.

Het is stil rondom drupa 2021. Geen persberichten rondom het ‘verloop’ van het evenement. Directeur Sabine Geldermann zal ongetwijfeld elke dag overleg voeren met de directe van Messe Düsseldorf. Iedereen staat met de ‘rug tegen de muur’, met het angstgevoel wie na Komori de deelname aan drupa 2021 afzegt.

Er is nu nog totaal geen zicht op de maatregelen die rondom corona nog zullen gelden in april. Ook dat kan het aantal bezoekers nog aanzienlijk beïnvloeden. Kortom, met zoveel onzekere factoren is een ‘nee-beslissing’ nu eenmaal snel gemaakt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK