Ook Komori trekt stekker uit drupa 2021

Persfabrikant Komori neemt niet deel aan drupa in april 2021. Het aantal afzeggingen van de grotere leveranciers valt over de hele linie nog wel mee. Maar het is vooral imagoschade voor het door corona getroffen evenement.

Het is stil rondom drupa 2021. Geen persberichten rondom het ‘verloop’ van het evenement. Directeur Sabine Geldermann zal ongetwijfeld elke dag overleg voeren met de directe van Messe Düsseldorf. Iedereen staat met de ‘rug tegen de muur’, met het angstgevoel wie na Komori de deelname aan drupa 2021 afzegt.

Er is nu nog totaal geen zicht op de maatregelen die rondom corona nog zullen gelden in april. Ook dat kan het aantal bezoekers nog aanzienlijk beïnvloeden. Kortom, met zoveel onzekere factoren is een ‘nee-beslissing’ nu eenmaal snel gemaakt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK