Drupa 2021 twee dagen korter

Drupa directeur Sabine Geldermann denkt dat het inkorten van drupa 2021 met 2 dagen (9 in plaats van 11) het evenement toch het juiste imago kan geven voor de exposanten.

Het verkorten van drupa is de officiële reactie van de organisatie nadat diverse spelers in het vellenoffset en digital printing segment hun deelname hadden afgezegd.

Drupa Website Header New

Het aantal exposanten staat nu op ca. 1500, goed voor een oppervalkte van ca. 140.000 vierkante meter. In 2016 deden nog ruim 1800 exposanten mee. Of met deze maatregels het aantal afzeggingen een halt toegeroepen kan worden, is een kwestie van afwachten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK