Drupa 2021 twee dagen korter

Drupa directeur Sabine Geldermann denkt dat het inkorten van drupa 2021 met 2 dagen (9 in plaats van 11) het evenement toch het juiste imago kan geven voor de exposanten.

Het verkorten van drupa is de officiële reactie van de organisatie nadat diverse spelers in het vellenoffset en digital printing segment hun deelname hadden afgezegd.

Drupa Website Header New

Het aantal exposanten staat nu op ca. 1500, goed voor een oppervalkte van ca. 140.000 vierkante meter. In 2016 deden nog ruim 1800 exposanten mee. Of met deze maatregels het aantal afzeggingen een halt toegeroepen kan worden, is een kwestie van afwachten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK