Na deze maand wordt ‘drupa layout’ definitief

Exposanten van drupa krijgen tot eind deze maand de tijd om eventuele aanpassingen van de geplande standruimte door te geven. Daarna gaat het grote puzzelen beginnen.

Drupa Website Header New

Dat wordt een flinke klus. Het is nog niet bekend of en hoe de weggevallen ruimtes door een aantal grotere exposanten wordt opgevuld. Vaak worden het plekken voor exposities of ‘pauzeplekken’ met tafeltjes en stoeltjes. Maar voor de enorme grote hallen van de Messe in Düsseldorf is er geen beginnen aan bij de afzeggingen van een aantal grotere exposanten. Wellicht dat de beursorganisatie naast het aantal dagen ook het aantal hallen gaat beperken.

Geen mededelingen over afzeggingen kleinere exposanten.

Extra ruimte

Volgens het Engelse Printweek zijn er ook exposanten die juist wat meer ruimte willen hebben, om vooral de bezoekers veiligheid te bieden op hun eigen stand.

Al met al zal het in de komende maanden een flinke opdracht worden om het imago van drupa te behouden in minder dagen en met minder exposanten, en dus de nodige ruimte voor het internationale evenement. Grote onvoorspelbare factor is het aantal wereldwijde bezoekers, zeker nu corona weer in een tweede fase aanwakkert.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK