EFI buigt ‘connect’ event om naar de virtuele ‘EFI Engage Conference’

EFI CEO Jeff Jacobson heeft het ‘connect’ event omgedoopt naar ‘EFI Engage Conference’. Het oorspronkelijke event was gepland voor 19-22 januari in Las Vegas. Het virtuele event vindt vanaf 25 januari plaats en wordt gedurende 6 dagen online ‘uitgezonden’.

Efi Connect
EFI CEO Jeff Jacobson tijdens het Connect event vorig jaar

De Connect-conferentie van EFI trok doorgaans zo’n 1.000 afgevaardigden uit de hele wereld, met tientallen parallelsessies en keynote speeches vanuit de gehele industrie.

Jeff Jacobson zegt: “Gezien het onzekere karakter van het veilig uitvoeren van persoonlijke evenementen en de zorgvuldige planning die nodig is voor het samenstellen van eersteklas content voor klanten, is een virtuele conferentie in 2021 de beste optie om de waardevolle informatie te leveren die het kenmerk van de Connect-ervaring is geworden.”

Het event wordt gespreid over zes dagen in twee weken, in plaats van de gebruikelijke vier dagen van Connect, om de afgevaardigden in verschillende tijdzones te kunnen ‘ontvangen’ (ook in één-op-één sessies) en de arbeidstijd zo min mogelijk te verstoren.

Jacobson benadrukte echter dat Connect zou terugkeren als een fysiek evenement in januari 2022.

Jacobson: “Terwijl we ernaar uitkijken om terug te keren naar Las Vegas voor Connect 2022, zal het Engage-evenement in januari aanstaande waardevolle informatie opleveren die onze klanten kunnen gebruiken om te overleven en te gedijen in een snel veranderende markt.”

Bron: Printweek

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK