12 dagen online EFI’s Engage

Afgelopen maandag startte EFI met EFI’s Engage, 12 dagen met meer dan 200 online sessies. ‘Afgetrapt’ door CEO Jeff Jacobson.

Efi Engage

Deelnemers moeten betalen voor het event. Al vanaf november afgelopen jaar was inschrijving tegen de zogenaamde ‘early bird’ tarieven mogelijk. Het is voor de eerste keer dat EFI een dergelijk event op zo’n schaal organiseert. Uiteraard besteedde Jacobson aandacht aan de effecten van de wereldwijde coronacrisis.

Met diverse bewoordingen uitte hij het vertrouwen in het herstel, maar tegelijkertijd gaf hij aan dat ‘dingen niet exact’ hetzelfde zullen worden als in het pre-coronatijdperk. EFI zal naar zijn zeggen nog meer inzetten op cloud-services voor zowel training, onderhoud en beheer. Alles gericht op meer uptime en flexibiliteit.

Op EFI Engage zijn een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, waaronder de 375 platen per uur Vutek XT hybride printer voor grootformaat printen en twee nieuwe supersnelle superwide roll-to-roll printers, de Vutek Q3r en Q5r. Op het gebied van workflow en MIS is de nieuwste versie van EFI’s Fiery Command WorkStation, v6.6, uitgebracht. Versie 9 van de Productivity Suite reeks van MIS-systemen voor verschillende soorten en maten van drukkerijen werd ook aangekondigd, terwijl de JobFlow pre-press automatiseringstool nieuwe functies krijgt, waaronder het schalen van afbeeldingen voor groot- en superbreedformaat werk.

Connect user conference januari 2022 Las Vegas

Hoe aardig de online editie van dit Engage event ook moge zijn, liet Jacobson er geen twijfel over bestaan dat hij inmiddels al verlangt naar het reguliere Connect event.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK